Hitta din sport och träning

För många så går man på gym för att träna och det är absolut inget fel i det. Huvudsaken är att vi på något sätt rör på oss. Alla är vi olika och har olika intressen när det gäller att hitta sin sport och sin typ av träning. För den som tycker om lagsport så är basket en fantastisk härlig utmaning oavsett om man är nybörjare eller hållit på ett tag.

Om du väljer att börja spela basket så kommer du förutom att få träning få en massa härliga lagkamrater. Kolla upp med dina kamrater om de är intresserad av att bilda ett lag och börja träna basket. Det kanske redan finns någonstans där du kan kolla upp om du får vara med på träningarna. Korplag kan vara bästa stället att kolla på.

Streetbasket är något som alla kan hålla på med. Det kanske är mer vanligt i USA att man monterar upp en basketkorg vid uppfarten till garaget. Då kan man när man helst önskar gå ut och spela lite basket. Antingen själv eller tillsammans med någon annan. Det kräver inte så mycket för att spela lite basket om man har en egen basketkorg hemmavid.

admin